Du er her Hjem » Om os

Om os

Velkommen til Prag Stag og Party Weekends hjemmeside.

Prag weekender, s.r.o. består af et ungt, dynamisk og afslappet team, der altid er klar og villig til at hjælpe dig med ethvert ønske og krav.

Vi repræsenterer professionalisme, fleksibilitet og pålidelighed. Vores formål er at arrangere dit livs bedste weekend!

Prag Weekends agentur er specialiseret i at arrangere polterabend weekender, firmaevents, ski og weekend ferier.

Vi er Prag Party Specialister, og derfor kan vi altid tilbyde jer den bedste pris på markedet samt den højeste lokale viden og service af den højeste kvalitet!

Vi er Prag spesialister siden 1999. Vi er stolte af mere end 80 000 tilfredse kunder, der har rejst med vores firma!


Eksempel på fantastisk polterabend i Prag

Der er mange muligheder for din polterabend, afhængigt af præferencer, smag, sans for humor, budget, årstid osv. Her er et eksempel på et sjovt og spændende polterabend weekendprogram efter vores forslag.

Lad os sige, at i ankommer til Prag med fly. Forestil dig en meget flot pige, der venter på jer i ankomsthallen med et velkomstskilt med navn på. I bevæger jer videre til parkeringspladsen, og i stiger ombord i en luksuriøs hummer limousine, hvor to sexede piger overrasker som chauffører. De venter på jer, iklædt frækt tøj, med et glas champagne. Jeres Prag stag weekend fest kan begynde.

Efter check-in, og lidt afslapning, på et meget flot hotel i byens centrum, møder vores guide jer og tage jer med til det næste daglige eventyr. Vores bus kører jer til det bedste skydeområde ikke langt fra Prag. Et team af professionelle instruktører venter på jer på stedet, klar med en skyde konkurrence som en overraskelse for din brudgom. Hvad med en overraskelse oven på overraskelsen? Det er sådan en rigtig polterabendi skal se ud. Forestil dig at på vej til skydebanen bliver bussen stoppet af politiet. Efter at have kontrolleret føreren, guiden og jeres dokumenter, opdager officererne, at der er noget galt med gommens pas, og det skal kontrolleres yderligere "på stationen". Gruppen skilles ad, men ikke ret længe. Drengestregerne fortsætter på skydebanen, hvor i allerede venter på at gommen kommer sammen med de falske officerer. Hans har bind for øjnene, og i stedet for yderligere politi procedurer, venter et frækt erotisk show. Under skydningen kan i opleve, hvordan det føles at skyde med Ak-47, M-16, Sniper-riffel i kaliber 7,65x54mm, Desert Eagle magnum 44, Revolver 357 magnum, pumpe action shot gun og mange flere.

En lang nat venter på jer, og i skal være i form til den. Hvad med en saftig bøf bøf og et godt glas tjekkisk øl? Og hvad med en fræk tjekkisk pige, der udfører et stripshow som underholdning? Eller hvis i har lyst til at prøve noget nyt, kan jeres polterabend fest fortsætte med en rundvisning på et unikt bryggeri lige i Prags centrum.

Nu er i klar til at kaste jer ud i Prags natteliv. Med vores søde og erfarne unge guider besøger i de bedste barer og klubber i byen, hvor alting kan ske. De viser jer rundt og sørge for at jeres polterabend foregår i rette tempo. I kan måske overraske jeres brudgom med et mudderbrydningsshow. Dette show er sjovt for hele gruppen, da det starter med en sexet lesbisk præst, men primært for gommen, fordi han deltager i kampen. I kan nyde jeres yndlingsdrink sammen med showet. Prag byder på et stort antal barer, diskoteker og stripklubber, der er meget populære hos både lokale og turister. Med vores VIP-billetter kommer jeres polterabend til at gå glat, og i kommer ind uden at vente og jeres bord er allerede booket.


More about us

Vi er stolte af at levere den bedste service til vores kunder, og vi har en personlig tilgang til individuelle behov. Vi har oplevelsen, forbindelserne og stilen. Fremragende værdi for vores ydelser er garanteret. Vores nye Prag Polterabend og Party Weekends hjemmeside tilbyder et on-line reservationssystem, der er klar til at gøre jeres Prag Stag eller Party Weekend reservation endnu nemmere og sikrere. Tøv ikke med at kontakte os via e-mail, telefon eller skype hvis du hellere vil diskutere jeres Prag Polterabend eller Party Weekend med vores søde og professionelle arrangementskoordinator,. Det vil være en glæde for os at hjælpe dig med eventuelle arrangementer vedrørende jeres Polterabend Weekend, Fest Weekend, Firma Event eller Team Building oplevelse i Prag. Vores professionelle engelsktalende personale er klar til at hjælpe dig med at organisere en uforglemmelig Polterabend i Prag. Bare send os dine ønsker, og vi tager os af resten.

Gør jeres Polterabend Weekend i Prag mindeværdig og spændende ved at tilføje en af vores udendørs aktiviteter eller adrenalin sport oplevelser.

Vi forsøger altid at forbedre vores tjenester gennem vores erfaring, og vores kunders behov er altid vores højeste prioritet . Vores guider er unge og kyndige, venlige og opmærksomme. Vi ser en polterabend som en særlig begivenhed i livet, og vi behandler det som sådan.

Party planlægning

Planlægger du en festtur til Prag og Tjekkiet? Vil du gerne nyde hvert minut af dit ophold her og opleve noget uforglemmeligt? Vi er klar til at imødekomme dine ønsker og gøre dit besøg til det mest interessante, behagelige og mindeværdige. Vi kan vise dig Prag fra en luksuriøs limousine, men også fra en hesteryg, tømmerflåde eller helikopter. Altid gennem øjnene af erfarne entusiastiske guider, der elsker deres arbejde. Vi vil med glæde finde den mest passende indkvartering til din weekendweekend, firma arrangement eller weekendophold. Se vores tilbud på overnatningsmuligheder. Booking er altid gratis, og priserne er altid lavere end listepriserne på hotellerne. Vores erfarne guider viser dig Prag gennem øjnene af nogen, der ved alt om byen. De kan møde dig til en festtur eller en polterabend aktivitet når som helst eller hvor som helst. Du kan kreere dit eget festprogram, eller hvis du foretrækker det, kan du vælge en af vores partipakker. Du kan også benytte chancen for at opleve skønheden i det tjekkiske landskab.

Generelle oplysninger om din fest i Prag

Alle vores hoteller er omhyggeligt udvalgt og ligger inden for nem gåafstand fra alle de kendte steder i byens centrum og nærliggende Wenzelspladsen. Denne plads (det er snarere en boulevard) er det kommercielle center med flere banker, hoteller og restauranter, men der findes også et rigt natteliv med mange barer, natklubber og kasinoer. Dette er den ultimative beliggenhed for jeresPolterabend, Party eller Firma event weekend.

Alle vores aktiviteter er omhyggeligt organiseret og med tilstedeværelse af vores erfarne guider, der altid er klar til at hjælpe! Det er også vores virksomhedspolitik at være diskrete, da vi værdsætter vores kunders privatliv. Prag er en fest venlig by, og du og polterabend- eller festgruppe er garanteret at finde en bred vifte af muligheder.

Skriv til os for mere info!

(46.8 + 23.4) *

Obligatorisk felt

 
 
 
Op